Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Къщата

Ако мечтаете за романтична семейна почивка, далеч от шума на големия град, но с всички негови удобства, елате ни на гости!

Lakehouse или Къщата на езерото се намира в к.к. Цигов чарк, на първа линия на яз.  Батак. С директен изглед към Острова на язовира, но сгушена между вековни борове, красиви върби, люляк и прекрасни цветя, Lаkehouse ще ви очарова с уют, удобства и лукс.

Къщата е построена през 60-те години на миналия век, но изцяло и напълно обновена и прекроена през 2017 година.

Lakehouse е планинска къща, която се ползва и през четирите сезона на годината. През зимата, имате възможност да се насладите на най-чистия въздух и най-пухкавия сняг, пиейки чай и гледайки язовира през прозореца.

Красотата на лятото, е ръка за ръка  с прохладата, която носи планината Родопи. В Lakehouse е прохладно, дворът е зелен, а синьото на язовира е още по-синьо. Можете да им се наслаждавате от верандата или балкона на втория етаж, от бялата шатра в двора, от хамака, или люлеещия се стол, докато правите барбекю, разхождате се с лодка или карате колело - всичко е за вас!

Image Gallery